benefits of honey erectile

benefits of honey erectile Več kot tisoč let, je med znano, da ima presenetljive zdravilne moči . Med je ena izmed najmočnejših načinov za zaščito vašega telesa . Njegove močne antibakterijske in zdravilne lastnosti, bi biloodlično naravno sredstvo za mnoge splošnih zdravstvenih problemov .

Čebele pogoltnejo , prebave in Izprazniti nektar , da bi draga , ta nektar vsebuje skoraj 600 spojin . Potem ko so čebele zbirajo nektar svoje so dodali encim glukoza oksidaza , da ga kot način za ohranitev medu . Polyflora medu so narejeni iz nektarja iz različnih rož , medtem ko je mešana medu prihaja iz različnih kolonij izbranih doseči poseben okus.

 Med ima nenavadno kemično sestavo, tisti, ki omogoča ohraniti za nedoločen čas brez razvajanja . Honey naravno vsebuje 18 aminokislin , plus majhne količine veliko vitaminov in mineralov . Honey ni le dobra za vaše zdravje , ampak je super za vašo kožo , kot dobro. Tu so zdravstvene koristi naravnega medu , ki bodo še dodatno povečali svojo naklonjenost za to sladko nektar .

Preprečevanju raka in bolezni srca
Med vsebuje cvetni flavonoide ( bioflavonoidi ), bolj znana kot antioksidanti , ki dejansko izničujeta prostih radikalov . Jedo medu lahko zmanjša tveganje za bolezni srca in preprečevanje raka.

probiotik
Honey običajno niprobiotično snov , lahko pa služi kot prebiotik . Pogovorite se s svojim zdravnikom, preden porabijo nobene hrane za prebiotskimi namene, se prepričajte, da je varno za vas.

lepa koža
Honey pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi UV-žarki in olajšati sposobnost kože , da pomladiti . Honey deluje kot agreat anti- aging agent in vlažilno kremo .


Povečati sposobnost športnika
Honey prinaša bistveno povečanje učinkovitosti za športnike med naporno vadbo .

Zmanjša kašelj in draženje grla
Honey je bilo znano, da pomirja razdraženo grlo obloge in zmanjšanje kašelj . Študija izvedena na državni šoli Penn of Medicine na otroke , starejše od dveh let, je pokazala, da medu jim pomagali kašelj manj in bolje spati .

Zmanjšajte razjede in drugih prebavnih motenj
Honey se bori proti številne bolezni prebavil in deluje kot močan probiotične v prebavnem traktu .

Antibakterijska , anti - glivične
Med je antiseptik , antibiotik , protiglivično in protibakterijsko - da nikoli ne pokvari ! Najmočnejši antibakterijske lastnosti medu koli na svetu in se lahko uporablja za zdravljenje odporne proti antibiotikom bakterijskih okužb .

Uravnoteženje 5 elementov
Honey se šteje, da vpliva na vse tri telesa primitivnih materialnih neravnovesij pozitivno . Prav tako je dejal , da je koristno koristno za izboljšanje vida , hujšanje, motnje sečil , bronhialna astma , driska in slabost .

Ureditev krvnega sladkorja
Raziskovalci menijo, da pozitivni učinki medu na apetita hormonov in ravni sladkorja v krvi lahko pomaga preprečiti pridobivanje telesne teže .

Celi rane in opekline
Honey je bila uporabljena že v antiki kot sredstvo za oskrbo ran . Dokazi študij na živalih in nekaterih preskušanj so pokazali, da med pospeši celjenje ran .

Medu in limone dobro tudi za prehlad in kašelj . Mi lahko uporabite medu brez kakršnih koli stranskih učinkov. Ampak, ne dajejo medu za otroke, mlajše od enega leta , saj je ta lahko povzroči botulizem dojenčka .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply