benefits of green tea empty stomach

benefits of green tea empty stomach Зелений чай вже давно став здоровою питної для більшості людей в усьому світі у зв'язку з перевагами екстракт зеленого чаю , що містяться в ньому. Зелений чай містить різні речовини , які дійсно корисні для вашого організму. Вони включають в себе chetachins і поліфенолів , таких як б біофлавоноїдів і антиоксидантів. Ці речовини борються з вільними радикалами , що викликають різні захворювання, такі як рак. ГКЦ ( епігаллокатехін галлат ) антиоксидант дуже здійснення в боротьбі з вільними радикалами. У наступному багато переваг екстракт зеленого чаю.

Допомогти вам схуднути
Якщо ви відчуваєте , втомилися від боротьби за вашу втрати ваги, ви можете просто пити зелений чай регулярно. Ви можете мати один з переваг екстракт зеленого чаю втрачати свою вагу. Як згадувалося раніше , екстракт зеленого чаю містить ECGC антиоксидант. Ця речовина обмежує негативний вплив куріння і жирних дієт. Якщо ви споживаєте екстракт зеленого чаю регулярно , ваше тіло буде мати можливість збільшити процес термогенеза і швидкість метаболізму жирів. У свою чергу , екстракт зеленого чаю допомагає вам втратити вагу , і це безпечно. Екстракт зеленого чаю не викликає збільшення частоти серцевих скорочень , а не викликати ваші почуття тривоги. Таким чином , можна з упевненістю споживати зелений чай кожен день. Тим більше , він може зробити вас відчувати себе повним і відмовити вас від їжі. Так що , якщо ви хочете втратити свою вагу , чому б вам не почати пити його щодня?

Знизити рівень холестерину і кров'яний тиск
Інші переваги екстракт зеленого чаю є для зниження рівня холестерину і артеріального тиску. Екстракт зеленого чаю здатний знизити рівень холестерину , особливо поганий ( LDL ) , що викликає згортання крові. Це також допоможе вам знизити ризик виникнення інсультів та інфаркт. Зелений чай також збільшує виробництво хорошого холестерину ( HDL) . Хороший холестерин допоможе вам видалити виразки в артеріях , що робить їх більш еластичними. В результаті, це допомагає запобігти від хвороби серця. Ті , хто мають високий кров'яний тиск ( гіпертонія) може також знизити ризик , споживаючи екстракт зеленого чаю.

Контроль рівень цукру в крові
Ви можете також насолоджуватися інші переваги екстракт зеленого чаю , такі як контролювати ваш рівень цукру в крові. Екстракт зеленого чаю містить поліфеноли , які в змозі зменшити кількість амілази , отриманий всередині вашого тіла. Амілаза є ферментом , який допоможе вам перетворити крохмаль в цукор. Вживання зеленого чаю регулярно кожен день допоможе вам знизити рівень цукру в крові. В результаті , це допоможе вам запобігти від страждань діабет .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply