cara mengurangi kolesterol pada ibu hamil

El colesterol és una substància grassa que proporciona energia per a les cèl · lules del cos , que són produïts a partir d'aliments que es consumeixen cada dia . cara mengurangi kolesterol pada ibu hamil El colesterol és essencial per al cos si encara està dins dels nivells apropiats , però massa colesterol en realitat pot causar una varietat de malalties associades amb cardiovasculars com ara malaltia cardíaca , accident cerebrovascular i altres . Per tant , per ajudar a mantenir-se saludable , vigili els nivells de colesterol amb set consells que cotitzen a la Salut Em Up segueix :

1 . Deixar de fumar
Deixar de fumar és un mètode important en la reducció dels seus nivells de colesterol . El contingut en els cigarrets pot resultar en revestiment arterial , o endoteli es faci malbé . Carcinògens i mono- òxid de carboni contingut en el fum del cigarret en les artèries es fan més susceptibles a convulsions , el que condueix a alts nivells de colesterol a la sang .

El tabac també pot disminuir els nivells de colesterol de lipoproteïna ( HDL ) o colesterol bo , i al mateix temps els nivells de colesterol augment lipoproteïnes de baixa densitat ( LDL ) o colesterol dolent . A més , els fumadors també poden experimentar palpitacions del cor que poden afectar la seva qualitat de vida en general . Si solies fumar , deixar mals hàbits ara .

2 . Quant exercici
L'esport és el millor tractament per a les persones que tenen nivells alts de colesterol . Els experts van dir que l'exercici durant 40 a 60 minuts al dia l'ajudarà a reduir el colesterol dolent de 5-10 per cent i augmentar el colesterol bo fins 3-6 per cent . Amb aquesta finalitat , no importa el que sigui el tipus d'exercici que fas , el més important és la intensitat d'exercici cada dia .

3 . El consum d'aliments saludables
Per reduir el colesterol , el més important és mantenir la ingesta d'aliments . Reduir els aliments que contenen greixos saturats i greixos trans . També cal reduir el consum de carns grasses , rovells d'ou , aliments fregits , productes lactis sencers i els aliments fregits . Això es deu als greixos saturats i trans poden augmentar el colesterol LDL ( colesterol dolent ) . La ingesta diària recomanada de greix saturat és de 20 grams o menys , així que vés amb compte amb els aliments que continguin greixos saturats o greixos trans nivells alts i assegureu-vos que vostè està per sota del nivell diari recomanat .

4 . Eviteu les begudes alcohòliques
El consum d'alcohol es compon normalment d'una o dues begudes per dia per als homes i una beguda al dia per a les dones . No obstant això, si s'excedeix aquesta quantitat , la possibilitat augmenta el cos per emmagatzemar greix . Mida de la cintura també s'ampliaria ( panxa cervesera ) perquè no augmenta directament els nivells de colesterol .

5 . Baixar de pes
Intenta perdre pes si vostè és obès o té sobrepès corporal . Començar a practicar cada dia , tot tipus d'activitats addicionals funcionarà bé . Per començar , fer activitats lleugeres com ara caminar , entrenament amb peses , aeròbics , ciclisme i exercici , ja que l'ajudarà a augmentar el colesterol bo alhora que redueix els nivells de colesterol dolent .

L'obesitat pot conduir al que es coneix com a resistència a la insulina , una condició en la qual el cos no pot utilitzar la insulina adequadament . Del pàncrees , la insulina converteix la glucosa a la sang i després en energia . Resistència a la insulina pot conduir a la diabetis i alts nivells de colesterol en el cos .

6 . Menjar espinacs
El consum d'espinacs sobre una base regular també reduirà els seus nivells de colesterol . L'espinac conté al voltant de 13 compostos flavonoides que li impedeixen el càncer , malalties del cor i osteoporosi . Consum 1/2 tassa d'aquesta rics en luteïna aliments cada dia pot evitar que un atac de cor causat per l'excés de colesterol .

7 . Consum de Peix
El peix conté una gran quantitat d'àcids grassos omega -3 , el que ajuda a mantenir el cos contra les malalties del cor , vessament cerebral i els nivells alts de colesterol amb l'ajuda de nutrients rics en proteïnes . Segons experts metges , una dieta rica en productes del mar , especialment peix , ajuda a augmentar nivells de colesterol bo . Altres fonts d'omega - 3 els aliments inclouen la soja , canola , llavors de lli , les nous i l'oli de peix .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply