benefits of honey in soap

benefits of honey in soap Зеленият чай или зелен чай, се превръща в един от най-известните напитката се консумира от всички възрасти. Имам здраве и красота ползи , които са доказали , доскоро един от стълбовете в напитката дневно.

Предимства на зелен чай , когато се комбинират с мед как са те ?

Зеленият чай се смесва с мед вместо полезност знаят по-добре . Освен това, не е нужно да се добавя захар и природен сладост на мед.

Както беше съобщено Boldsky.com , ако това е ползата от зеления чай , смесен с мед.

Подобряване на мозъчната функция

Не само освежаващо разбира се, зелен чай също може да подобри мозъчната функция . Наличието на ниско кофеин в зеления чай да ви накара да останат свежи по-дълго. Освен това , с добавянето на мед в нея ще подобряване на мозъчната функция . И двете помогне по-добре фокуса и концентрацията , както и запазване на настроението ви.

изгаря мазнините

Повечето хора искат да ядат или пият добър вкус , но в същото време изгаря мазнините . Може би това е вярно? Добрата новина е, че е възможно . Ако варя зелен чай и добавете мед в него и го консумират редовно , тогава комбинацията ефективно ще изгори калории в организма , така че мазнините в тялото намалява.

Предотвратяване на рак

Смесете ги в една напитка , богата на антиоксиданти, които могат да подобрят клетките на организма и предотвратяване на отделението рак.

Здрави зъби

Там катехини в зеления чай , когато се комбинират с мед също може да се предотврати образуването на плака и лошите бактерии в устната кухина. Ето защо зъбите стават по-здрави и по-силни .

Здрави кости

Заплахата от остеопороза не е неизбежно . Ако не сте човек, който обича млечни продукти , а след това можете да консумират зелен чай със смес от мед, за да се предотврати остеопорозата наруши вашето здраве.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply