benefits of lemon mask

benefits of lemon mask Citrinų vaisiai skiriasi nuo citrusinių vaisių . Nors kilęs iš tos pačios šeimos , bet citrinos paprastai yra labiau draugiškas žmonėms, turintiems opos ir skrandžio skausmo sukelti .

Citrinų yra ovalo formos ,stora ir apskritai gali būti vartojamas su spaustos arba maišomas gėrimas formos gabalus. Citrinų suteikia maistinių medžiagų, reikalingų organizmui , kuris yra ypač vitamino C. įvairovė

Pažiūrėsime, kas gi tegul naudos, jei valgyti citriną kaip pusryčių meniu ryte :

Didinant organizmo imuninę

Citata iš learni.st , jis sakė, kad citrina gali sustiprinti imuninę funkciją organizme. Yra antioksidantai , kurie vaidina svarbų vaidmenį šioje srityje. Jis gali padėti sumažinti kvėpavimo takų infekcijų riziką , padeda išgydyti uždegimą , taip pat antibakterinių .

Kai turite kvėpavimo problemų , tada citrinos labiausiai tinka būti vartojamas , norint gauti gerai .

Suteikti šarminės prigimties kūno

Nors citrina yra rūgšti , tačiau ji pasižymi šarminėmis savybėmis , kad tai nereiškia, kad skrandžio rūgštis pakyla .

Gydyti virškinimo problemų

Citrinų iš tikrųjų gali padėti gydyti nevirškinimas . Tradiciškai manoma ,citrinų sultys veiksmingumas gydant kepenų funkcijos sutrikimų , skrandžio ligos, opos ir kitų virškinimo problemų .

Vitamino C kiekis gali padėti išvengti ligų, kurias sukelia bakterijos vadinamos Helicobacter stulpas .

Praskaidrinkite odą

Antioksidantai citrina , galinčios įveikti laisvuosius radikalus sukelia toksinus iš taršos ir poveikio UV spindulių UV A ir B. Ji taip pat apsaugo priešlaikinį senėjimą , mažinti raukytis linijas ant veido .

Tepamas ant odos ,citrinos gali praskaidrinti veido ir išnyks tamsių dėmių ant veido.

Pagalba išgydyti

Jis sirgo ir norėjo greitai atsigauti, tada jūs turite padaryti, tai valgyti citriną . Mitybos pagreitinti žaizdų gijimą, tiek išorėje ir viduje. Užkirsti kelią uždegimui , padeda geriau įsisavinti maistines medžiagas , padeda išvengti streso ir gydo žaizdas greičiau.

Nors ne visada parduodami tradicinėse rinkose , jūs galite jį nusipirkti parduotuvėje ar prekybos centre vaisių . Kainos turi tendenciją būti gana brangus , bet jei jis turi daug privalumų , žinoma, nėra nuostolių nusipirkti.

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply