benefits of lemon cucumber and mint water

benefits of lemon cucumber and mint water Lemon is veel oranje gebruikt voor een verscheidenheid van redenen . Sari wanneer gesneden en geschild fruit kan worden gebruikt om een ​​verscheidenheid van huid en gezondheid te behandelen . Rijk aan citroenzuur , citroen - scherpe aroma verdacht brandend maagzuur veroorzaken wanneer verbruikt in de ochtend.

Echter, de studie zegt , zoals geciteerd uit BoldSky.com , die draait citroenen goed dus verbruikt in de ochtend , om u te helpen gewicht te verliezen en het lichaam mendetoks . Citroensap als een natuurlijk ingrediënt , gemengd met andere vruchten of zichzelf verbruikt .

Bovendien , dit zijn enkele van de voordelen van de consumptie van citroen water in de ochtend :

Afvallen

Het drinken van citroen water kan helpen gewicht te verliezen . De truc is om citroen pickles knijpen en voeg ze toe aan een glas warm water . Zonder toegevoegde suiker consumptie vooraf .

Detox

Citroen populair als een natuurlijke detox om zich te ontdoen van gifstoffen in het lichaam . Op dezelfde manier , met mengonsumsinya warm water zonder suiker .

Mendetox lever

Naast mendetox spijsvertering , citroen te krachtig om lever mendetox . Met de consumptie van citroensap , dan kunt u verhogen de productie van enzymen in de lever tot dan vaak plassen en nieren reinigen .

Omgaan met respiratoire probleem

Citroen drinken in de ochtend te helpen overwinnen het probleem van de ademhaling . Vooral jij die last hebben van astma en allergieën . Citroen water zal helpen verwijderen slijm .

Zorg voor een glans

Citroen en mendetoks het schoonmaken van de huid, zodat de huid ziet er helderder en schoner . Vooral jij die last hebben van ontstoken acne probleem , is het raadzaam om op deze manier te proberen .

Als een anti - aging

Voorkomt vroegtijdige veroudering goedkoop , en je kunt citroen citrus ingrediënten te gebruiken . Uiteraard zijn deze ingrediënten de vorming van rimpels lijnen op het gezicht .

De zorg voor de mondgezondheid

Lemon is ook een natuurlijke stof om de mond te reinigen en te voorkomen slechte adem . Minimaliseren schade aan de tanden en tandpijn .

Nou, wacht maar bovendien , ze ging naar de supermarkt , supermarkt of traditionele markt , dus vergeet niet om citroenen te kopen .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply