www.cara menurunkan berat badan tanpa olahraga

www.cara menurunkan berat badan tanpa olahraga Hyödynnäbritit , ruokavalio ja liikunta ontoinen vaihtoehto laihtuminen .

Ensimmäinen vaihtoehto on menossa plastiikkakirurgiaa. Tutkimuksessa tarkasteltiinruokailutottumukset ja liikuntaBritanniassa . Tutkimus tutkituista 1743 ihmistä selvittää heidän suhtautumistaan ​​kasvojenkohotuksen .

Tulokset olivat varsin yllättävä . Peräti 59 prosenttia briteistä valvoma www.sweatband.com sijaan säännellä kauneusleikkaus ruokavalio ja liikunta , korjata niiden ulkonäköä .

Kauneusleikkaukset on halutuin miesten ja naistenBritanniassa , tutkimuksen mukaan onalias Rasvaimu Rasvaimu .

Viisi eniten haluttu kauneusleikkaus Britannian naiset ovat rasvaimu , masu karkki tai väheneminen vatsa, rintaimplantit tai rintojen suuremmaksi , rintojen nosto tai nostamallanotko rinta ja pakaraan implantit .

Rasvaimun , miesten rintojen vähentäminen leikkausta haluaa England ( rintojen pienennys ) , masu karkki, rintaimplantit tai rinta implantit , ja implantit vatsaan.

" Suosittelemme ainaterveiden elämäntapojen kautta ruokavalion sääntelyn ja liikunta korjataulkonäköä . Mutta haluamme tietää, kuinka moni ottaa huomioon plastiikkakirurgiaa keinona saada nopeasti heidän unelma kehon ", sanoo Maz Darvish toimitusjohtaja Sweatband.com , kommentoikyselyn tuloksia .

Näyttää siltä , edelleen Darvish , ihmiset näkevät kauneusleikkaus kuinhelppo mahdollisuus voittaa ikääntyminen .

Vaikka leikkaus voi auttaa nostamaan itsetuntoa ja ulkonäkö lyhyellä aikavälillä , terve elämä , että voi vain kunto korjaus ja ravitsee sydäntä ja keuhkoja .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply